Kemppi distributorių mokymai

2014 01.27-01.30 vyko Kemppi distributorių mokymai, organizuoti Kemppi OY Lahti, Suomijoje.

Mokymuose dalyvavo 37 dalyviai iš 23 šalių (Baltijos šalių, Islandijos, Italijos, Ispanijos, Portugalijos, Izraelio, Kosta Rikos, Turkijos, Balkanų šalių, Čekijos, Vengrijos, Slovakijos, Baltarusijos ir daugėlio kitų).

Mokymuose dalyvavusios "vingietės" Justa ir Aušra kartu su kitais dalyviais išėjo naujų Wise produktų, naujų suvirinimo aparatų FastMig X, FastMig M, masterTig Lt 250, Master S mokymus. Kemppi pristatė savo pirmą pasaulyję unikalią suvirinimo kokybės valdymo sistemą ArQ bei naują produktą - pirmą žingsnį į suvirinimo kokybės užtikrinimą - ArcInfo - suvirinimo parametrų matuoklį.

Teorines prezentacijas sekė praktiniai mokymai. Visi distributorių atsovai turėjo progą išbandyti naujus pusautomčius FastMig X ir greit rinkoje pasirodysiančius FastMig M, kurie pakeis dabar esančius FastMig KM ir KMS bei susipažinti su naujomis išmaniosiomis suvirinimo programomis (pvz. WiseRoot+ ir WiseThin+).

Daugiau informacijos apie naujus suvirinimo produktus - jau greitai!

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.