MUAB Vingis - geriausias Kemppi distributorius

Š.m. Spalio 21d. apsilankę svečiai iš Kemppi OY, Suomijos atvežė džiugią žinią - Mokslinė UAB Vingis pripažinta geriausiu 2013m. distributoriumi!

Kemppi OY pardavimų ir marketingo direktorius Hannu Jokela ir pardavimų vadovas, atsakingas už Baltijos šalis, Milan Ilmavirta pasveikino mūsų prezidentą Valentiną Bražiūną ir įteikė garbės sertifikatą bei specialų apdovanojimą.

Kemppi atstovai tikino, kad tokį įvertinimą lėmė ne tik geri rezultatai 2013 metais, bet nuolatinis geras darbas su Kemppi produkcija Lietuvoje, lojalumas ir ilgalaikė 17 metų partnerystė. Kaip Kemppi atstovai šmaikštavo "Well done, guys! WELD DONE!" (angl. Gerai pasidarbavote! Suvirinimas atliktas!).

Džiaugiamės ir tikimės tolesnio glaudaus bendradarbiavimo su viena geriausių suvirinimo įrangos ir technologijų gamintojų pasaulyje Kemppi OY. Šis įvertinimas skatina mus ir toliau siekti našaus ir kokybiško suvirinimo Lietuvoje, skleisti suvirinimo inovacijas, tobulinti greito ir kokybiško aptarnavimo būdus bei maksimaliai išnaudoti Kemppi sukauptas žinias ir patirtį jas perduodant mūsų klientams.

Aukime ir tobulėmike kartu su Kemppi!

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.