Belaidis suvirinimas? Jau įmanomas.

Viliaus įspūdžiai iš Kemppi distributorių susitikimo Suomijoje. 2 dalis.

Belaidis akumuliatorinis suvirinimo aparatas Minarc 150 C

Kaip visi elektriniai prietaisai, taip ir suvirinimo aparatai tampa mobilesni ir pritaikyti prie atšiauriausių darbo sąlygų. Dirbant atokiose vietovėse, kur elektros energija deficitas, patogu turėti belaidį suvirinimo aparatą.

Suomiai šiais metais pradeda naujų belaidžių akumuliatorinių suvirinimo aparatų Minarc 150 C prekybą.

Tai bus nauji aparatai suvirinimui elektrodais, kurie dirbs maitinami baterijos. Vienu baterijos įkrovimu, bus galima suvirinti iki 2 metrų ilgio siūlę.

Galima dirbti lauke, atšiauriomis oro sąlygomis. Pamenu, kaip mūsų serviso inžinierius Viktoras, visada auklėja klientus, kad nevalia palikti aparato lauke lietui lyjant. Šis naujas aparatas bus daug palankesnis užmaršiems suvirintojams. Suvirinimo aparatas -labai sandarus. Maitinimo šaltinis gerai apsaugotas, todėl suvirinimo aparatas atsparus drėgmei, dulkėms ir purvui. Įprastai suvirinimo aparatai būna IP 23 klasės (apsauga nuo pašalinių daiktų ir smulkios dulksnos), o naujas Minarc C yra IP 65 klasės, kas reiškia apsaugą nuo dulkių ir vandens čiurkšlių iš bet kurios pusės.

Kas man dar patiko? Kad naujas Minarc 150 C – lengvas, mažas ir kompaktiškas. Paprasta vežiotis ir nešioti.

Be to, šis suvirinimo aparatas yra greitai įkraunamas. Įkrovimas neužtruks ilgiau nei jūsų pietų pertrauka. Na o jeigu kramtote greitai, tai galite virinti įprastai, pajungę aparatą nuo stotelės.

Laukiame šio aparato jau šį rudenį!

Mokslinės UAB "Vingis" Technikos direktorius
Vilius Semenas

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.